Cacahuètes et fèves de soja. Peut contenir d'autres allergènes.
Préparer ce plat en suivant ces étapes
-
Snij de champignons in plakjes.
-
Week de eiermie los in warm water en laat uitlekken.
-
Verwarm 2 eetlepels olie in de wok en roerbak de champignons. Voeg de spinazie in delen toe; laat uitlekken in een vergiet indien er veel vocht vrijkomt. Schep door de eiermie.
-
Verhit 2 eetlepels olie en roerbak de tofureepjes.
-
Voeg de eiermie met spinazie eraan toe. Laat nog even doorwarmen.
-
Verdeel over kommetjes. Serveer met sojasaus en sambal oelek om op smaak te brengen.
-
Tip: mie of noedels zijn net hetzelfde. Koop ze op basis van eieren, tarwe of rijst. Die laatste zijn glutenvrij.
Que pensez-vous de cette recette ?
Merci pour vos commentaires !
- Difficile à comprendre
- Mauvaise information
- Informations manquantes
- Ne fonctionne pas
- Ce n'est pas ce que je recherche
Recevez toutes les deux semaines un e-mail contenant nos dernières promotions et brochures.
S'inscrireVous êtes déjà inscrit à ${subscriptionsAmount} de nos newsletters
Gérez vos newslettersVous êtes déjà inscrit à toutes nos newsletters
Gérez vos newsletters