Crostini à la poire, pecorino & petits pois

Crostini à la poire, pecorino & petits pois

Allergènes

Lait. Peut contenir d'autres allergènes.

Préparer ce plat en suivant ces étapes

  1. Snij het brood in sneetjes van 1 cm.

  2. Wrijf de sneetjes in met wat olijfolie en schik ze naast elkaar op een bakplaat. Bak de sneetjes in een oven van 190°C tot ze goudbruin en krokant zijn.

  3. Blancheer de doperwtjes gedurende een tweetal minuten in kokend water. Giet ze af en laat schrikken onder koud water. Laat goed uitlekken. Pureer ze met wat olijfolie in een keukenrobot. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

  4. Schil de peer en snij in kleine stukjes. Besprenkel met wat balsamicoazijn en meng goed.

  5. Besmeer de gebakken crostini’s met de erwtjespuree en schep er peerblokjes op.

  6. Werk af met de geraspte pecorino en zet kort in de oven tot de pecorino wat gesmolten is.

  7. Serveer direct.