Gluten et graines de sésame. Peut contenir d'autres allergènes.
Préparer ce plat en suivant ces étapes
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Snij de citroen in partjes.
-
Pel en snipper de look fijn.
-
Snij de bloemkool middendoor, verwijder de harde stam, breek de roosjes los en snij ze in plakjes.
-
Doe de bloemkoolplakjes in een kom samen met de gespoelde en uitgelekte kikkererwten en citroenpartjes.
-
Schep de look en olijfolie erdoor. Zorg dat alle groenten bedekt zijn met een laagje olie en voeg zo nodig meer toe.
-
Kruid met espelettepeper, zeezout en versgemalen zwarte peper.
-
Bekleed een ovenplaat met bakpapier en spreid de groenten erover uit.
-
Plaats 30 min in de voorverwarmde oven en schep regelmatig om.
-
Schep de kerstomaatjes erdoor en plaats nog 10 min terug in de oven.
-
Tahinidressing: doe water, citroensap, azijn en look in het hakmolentje en mix. Voeg de tahini toe en mix tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en zout.
-
Doe de couscous in een maatbeker en overgiet met een gelijke hoeveelheid kokende bouillon, laat 5 min rusten.
-
Roer de couscous los met een vork.
-
Verwijder de partjes citroen en bestrooi de geroosterde groenten met fijngesneden peterselie.
-
Serveer de groenten over de couscous en werk af met de tahinidressing.
Que pensez-vous de cette recette ?
Merci pour vos commentaires !
- Difficile à comprendre
- Mauvaise information
- Informations manquantes
- Ne fonctionne pas
- Ce n'est pas ce que je recherche
Recevez toutes les deux semaines un e-mail contenant nos dernières promotions et brochures.
S'inscrireVous êtes déjà inscrit à ${subscriptionsAmount} de nos newsletters
Gérez vos newslettersVous êtes déjà inscrit à toutes nos newsletters
Gérez vos newsletters