Oeufs et Lait. Peut contenir d'autres allergènes.
Préparer ce plat en suivant ces étapes
-
Kook de eieren hard gedurende 10 min. Pel ze en plet ze fijn met een vork tot mimosa.
-
Pel de sjalot en snipper fijn. Snipper de bieslook fijn.
-
Roer de sjalot, de bieslook en het gerookte paprikapoeder onder het ei. Kruid met cayennepeper en zout.
-
Smelt een klontje boter in een sauspan. Roer de bloem er met een klopper door en laat goed drogen. Voeg de melk langzaam en al kloppend toe.
-
Laat de bechamelsaus 2 min al roerend doorkoken.
-
Roer de roquefort er van het vuur door. Kruid met zout, zwarte peper en nootmuskaat.
-
Bak de bagels 3 à 5 min in een voorverwarmde oven op 180°C.
-
Snij middendoor en beleg met mimosa van ei.
-
Lepel de kaassaus erover en gratineer onder de grill van de oven.
-
Werk af met enkele blaadjes peterselie.
Que pensez-vous de cette recette ?
Merci pour vos commentaires !
- Difficile à comprendre
- Mauvaise information
- Informations manquantes
- Ne fonctionne pas
- Ce n'est pas ce que je recherche
Recevez toutes les deux semaines un e-mail contenant nos dernières promotions et brochures.
S'inscrireVous êtes déjà inscrit à ${subscriptionsAmount} de nos newsletters
Gérez vos newslettersVous êtes déjà inscrit à toutes nos newsletters
Gérez vos newsletters